Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джена разказа за началото на кариерата си

отпечатай новината

02.02.2018 16:47 | Видян 3871 пъти

Джена разказа за началото на кариерата си

Джена намекна, че преди време имало доста неприятни моменти и самата тя неведнъж е била засягана от конфликтните отношения във фирмата.

Певицата обаче не е забравила началото на кариерата си, което никак не било розово.

„Беше ми много трудно. Колегите бяха много напред, имаше много силни изпълнители, системата ме смачкваше сериозно… Появих се едно обикновено момиче, което не знае нито как да се гримира, нито как да се облича, нито как да говори, как да се държи, без нужните обноски.

Единствено съм разчитала на собственото си усещане за оцеляване, на силата, която имах, на амбицията да искам да бъда и аз някоя, желанието за голямата сцена, от дете съм си представяла, че ще пея на големи сцени“, казва Джена, цитирана от Уикенд.

Тя допълва, че тогава се разбирала повече с по-младите си колежки. Другите, т.е. големите звезди във фирмата, просто не ѝ обръщали внимание.

„Тогава с Илиян бяхме малки и много често ходехме заедно на участия. Бяхме на толкова нисък хонорар, че можеха да си позволят да им пеем и в хола, както се смеехме с него“, откровена е Джена.

Певицата изтъква, че тогава нямала възможност да снима клипове на много свои песни, които до днес харесва.

„Тогава бях малко никоя, нямах хитовете, нямах думата…“, признава Джена.

Затова и не се засягала много, когато по-известните ѝ колежки не я забелязвали. Ситуацията не се променила кой знае колко и когато се прославила. След като вече започнала да прави хитове, пак не съумяла да се сприятели с по-оборотните си колежки.

„Може би всяка вече се беше опарила от предишни… и малко се бяха затворили“, спомня си Джена.

Затова днес тя много цени добрите отношения. Стараела се да обърне внимание на колегите си, че колегиалността и поддържането на взаимно уважение е добре за всички.

„Осъзнах, дори и сега, когато с Преслава слязохме от сцената, и на нея ѝ го казах: „Когато сме сплотени, когато се имаме, когато се уважаваме, нещата вървят за всички. Когато има агресия, когато има напрежение между нас, някак си концертът не минава“.

Това съскане, тази злоба, която се получи през годините между всички ни, защото не мога да скрия, имаше много гадни моменти. Едната се мрази с другата, голям лай кучешки. И сега си казвам: „За какво е била цялата тая работа? Никой не печели от това“, коментира Джена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !