Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Imany идва за два концерта у нас

отпечатай новината

31.01.2018 16:29 | Видян 1230 пъти

Imany идва за два концерта у нас

Чаровната и талантлива поп-соул звезда IMANY се завръща у нас с уникалния си бенд. Френската певица ще гостува с грандиозно шоу на 10-и юни в Античния театър в Пловдив и на 12-и юни в зала 1 на НДК.

Кадифеният глас и искреното присъствие на IMANY бързо и съвсем естествено я превърнаха в любимка на публиката не само у нас, но и по света. Доказателство за това са напълно разпродадените ѝ концерти и платиненият статус, който още първият ѝ албум The Shape of a Broken Heart придоби в редица европейски държави.

Музиката на IMANY е едновременно интимна и зареждаща, а магнетичното ѝ присъствие заразява и пленява по необикновен начин, пише БЛИЦ. Ето защо концертите ѝ се превръщат в истинско изживяване за милионите ѝ фенове по цял свят.

Няма съмнение, че и всяка една от срещите с българските ѝ почитатели оставя дълбока следа у двете страни – IMANY пее винаги пред препълнена зала, която е активно въвлечена в удоволствието от срещата с нея и музиката ѝ.

Именно това необикновено топло и сърдечно посрещане от своя страна превърна българските фенове на IMANY в нейна своеобразна слабост, а гостуванията ѝ у нас – в малък празник и любим акцент в световните ѝ турнета.

Певицата, чийто корени я свързват с екзотичните Коморски острови, работи известно време като модел в Ню Йорк, но за радост на публиката си се връща към детската си мечта и започва да се занимава по-сериозно с музика през 2008 г.

В авторските си парчета вплита африканските островни ритми и така създава собствения си неповторим стил. Творческият ѝ псевдоним означава „вяра“, „доверие“, „откровеност“. Именно такава е и музиката ѝ – честна и изпълнена с оптимизъм, с интерес към света и благородните каузи.

Емблематичното парче You Will Never Know се превърна в безспорен хит и се задържа начело на класациите задълго, както и ремиксът на Don’t Be So Shy, оглавил чартовете в Австрия, Германия, Полша и дори Русия. Изключителен успех беляза и последният албум на Imany – The Wrong Kind of War.

Песни от него, както и най-обичаните ѝ парчета ще очакват феновете на двете шоута в Пловдив и София на 10-и и 12-и юни. Събитието се организира от Keen Acts, а билети на цени от 50 до 120 лв. са достъпни от 1.02.2018 в бензиностанции OMV, билетен център НДК, Български пощи и мрежата на Eventim.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !