Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Шеф Петров и Милена Славова участвали във верижна катастрофа

отпечатай новината

31.01.2018 16:14 | Видян 2256 пъти

Шеф Петров и Милена Славова участвали във верижна катастрофа

Шеф Борис Петров и рокпевицата Милена Славова са участвали във верижна катастрофа вчера около обяд. За радост, инцидентът се е разминал без сериозни наранявания за всички участници, но пък е довел до скандал между звездите, пише Монитор.

Самата певица се оплакала в социалните мрежи: „Както си стояхме с една приятелка на светофар и чакаме зелено, шеф Петров не можа да спре и така ни надъни отзад, че ме болят сега ребрата и главата. За малко да си отхапя езика. А колата пред нас също го отнесе, защото той ни повлачи няколко метра и се ударихме в нея“. Милена намекнала, че известният готвач се разконцентрирал, тъй като гледал в телефона си, а не в пътя.

Шеф Петров, от друга страна, набеди изпълнителката на Истина, че си прави пиар на негов гръб. По неговите думи ударът бил безобиден, а причина за болежките на певицата е фактът, че тя шофира без задължителния колан.

„Естествено тя е баровка и не носи колан. Скрихме го от КАТ, за да ѝ спестим глобата. Всички в случая са добре, единствено тя си прехапала езика... Чакаме КАТ, всичко точно, разделяме се с усмивки и малки шеги, шофьорите даже си сменихме визитки, тъй като нищо кой знае какво не се е случило и изведнъж – гледам мрежата пламнала!“, добави още шеф Петров.

Той е категоричен, че катастрофата се случила вследствие на недостатъчната дистанция, която шофьорите в София спазват, за да не бъдат прередени на светофарите. Ударът се случил, след като таксиметров шофьор завил на кръстовището в последния момент.

„Друга кола спира рязко, след нея възрастна дама набива спирачки и спира на косъм и аз ги удрям отзад. Така, всичко това е ежедневие, ако джипа не го кара шеф Петров“, оплака се още известният кулинар.

„Добре, че не шофираше и не даде проба за алкохол“, заяде се шеф Петров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !