Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Кейт Мидълтън дари косата си за онкоболни деца

отпечатай новината

30.01.2018 12:56 | Видян 1783 пъти

Кейт Мидълтън дари косата си за онкоболни деца

Кейт Мидълтън се раздели с част от косата си в името на благотворителна кауза. Херцогинята на Кеймбридж е подстригала косите си и ги е дала за перука за болно от рак дете.

Близки до кралската фамилия споделят, че личната фризьорка на Кейт от няколко месеца настоявала да подстриже косите й, защото били много дълги. В крайна сметка тя се разделила с 18 см от своята грива, но решила да не изхвърля отрязаното, а да го дари анонимно на благотворителната организация Little Princess Trust, която подпомага изработването на перуки за деца, загубили своята по време на химио- или лъчетерапия.

Tова се случило преди няколко месеца, но едва сега става обществено достояние, тъй като близки на Кралската фамилия издават благоторителния жест на Катрин. “Косата е била изпратена под чуждо име”, споделя източник пред Daily Express. “Някъде малко момиченце ще носи перука от косите на истинска принцеса”, коментира събеседник на изданието от кралския двор.

От благотворителната организация съобщават, че нямат информация при тях да е постъпвала коса от представител на кралското семейство.

Източник: missbloom.bg
Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !