Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Фамилия Стораро купи кооперация в Княжево

отпечатай новината

24.01.2018 15:44 | Видян 2132 пъти

Фамилия Стораро купи кооперация в Княжево

Тони Стораро се оказа щедър и отговорен баща, който постоянно мисли за бъдещето на синовете си. Звездата на лекия жанр вече е купил по един апартамент на двамата си наследници, които никога няма да разберат какво е да построиш къща сам.

Тони започнал да събира парите за жилищата още миналата година, която била доста доходоносна за него. Апартаментите са в една и съща кооперация в Княжево. Жилищната сграда ще се превърне в нещо като общ дом за цялата фамилия, защото там апартаменти са си взели и други членове на големия род. Така всички ще си помагат, ако жената на Фики Гюлджан остане без сол, ще може спокойно да потропа на роднинската врата, писа „Галерия“.

На това място ще се роди и първото внуче на Тони Стораро. Фики бил щастлив, че няма да се отделя от роднините си. Така щял да бъде спокоен, когато остава Гюлджан сама, за да обикаля по участия. Възрастните щели да помагат постоянно на младото семейство за отглеждането на бебето. Още отсега е известно, че то ще е момче и ще носи името на дядо си. Очаква се появата му на бял свят да се случи на 3 март.

Източник: HotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !