Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Принцеса Юджийн показа годежния пръстен

отпечатай новината

23.01.2018 11:14 | Видян 2362 пъти

Принцеса Юджийн показа годежния пръстен

Принцеса Юджийн показа годежния си пръстен на официалните снимки за обявяването на годежа и се оказа, че той прилича на този, който получи майка ѝ Сара Фъргюсън от принц Андрю, съобщи Метро, цитиран от БЛИЦ.

Не е известно дали Джак Бруксбанк, годеникът на принцеса Юджини, съзнателно се е стремил да наподоби пръстена на майка ѝ, но приликата е несъмнена. Пръстенът е със сапфир в цвят сьомга - между розово и оранжево, заобиколен от диаманти.

Тези сапфири с официалното име падпарадаша са много ценни. Принц Андрю предложи женитба на Сара Фъргюсън през март 1986 г. с пръстен с бирмански рубин, заобиколен от 10 диаманта.

Той мислел, че рубинът много отива на рижата косата на избраницата му. На времето цената на пръстена е била 25 000 британски лири, а сега е около 75 350 лири.

Родителите на принцеса Юджийн обявиха официално годежа ѝ на 22 януари. Сватбата ще бъде през есента в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор. На официалните снимки за годежа принцеса Юджийн е с рокля на цветя на черен фон на марката Ердем и обувки Джими Чу.

Снимки може да видите в нашата Галерия!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !