Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Преслава прости на Петко и Ели

отпечатай новината

09.02.2009 18:00 | Видян 29709 пъти | Гласували 6

Преслава прости на Петко и Ели

Преслава, бившата изгора на Петко Димитров, и Ели Гигова, настоящата любима на съсобственика на "Син сити", заровиха томахавките. Двете хубавици демонстрирали приятелско отношение една към друга миналата събота в "Кемпински-Зографски". Тогава там се състоя сватбата на Наталия Гуркова, а попфолк фурията пя за гостите. Между изпълненията Преслава се е чукнала с шампанско с бившия си партньор и неговата дама, пише “Стандарт”.

Ели, която е с френско и винаги много адекватно възпитание, веднага е превключила на изтънчени маниери, твърди вестника. Милионерската дъщеря и певицата даже са си разменили комплименти. Ели Гигова обаче съвсем не е толкова позитивно настроена към водещата Мария Игнатова, предишната съпруга на Петко.

Говори се, че Господарката на ефира също не храни нежни чувства към тв журналистката. Сега обаче амазонските флуиди са замразени, тъй като Игнатова е щастлива в обятията на Димитър Рачков. Двамата си гукали доволни от живота в новия голям апартамент на звездата от Народния театър, обобщава изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !