Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джей Ти е все по-мръсен и добър

отпечатай новината

17.01.2018 17:37 | Видян 3474 пъти

Джей Ти е все по-мръсен и добър

Загърнат с одеяло, Джъстин Тимбърлейк крачи сред снежните поля. Ако концентрацията в изражението му можеше да пуска искри, то със сигурност трябваше да изгледаме до край промо видеото за албума Man of the Woods („Вирджиния рекърдс“/Sony Music) с пожарогасител под мищница. Десеткратният носител на „Грами“ прилича повече на съвременен шаман, отколкото на поп идол. Белите кецове и неизбежния спортен панталон ала „Вълкът от Уолстрийт“ в следващите кадри се сменят от прегорели като вчерашен вестник джинси, сив потник и каубойска шапка.

Джъстин прегръща нежно съпругата си Джесика Бийл, докато край тях препускат коне, виждаме го в отбранителна позиция в близост до клада, както и с кожен жак, към който най-естествения рокендрол аксесоар е две годишният му син Сайлъс. Тийзърът, който без кратката лична изповед на певеца можеше да мине и за рекламен спот на продукция на National Geographic, казва всичко в аванс за духа на новия му студиен проект.

Той е зрял, много личен, а дебютния сингъл Filthy („Мръсен“) загатва и наличието на огромни продуцентски топки по отношение на звука - танцувалните трап моменти са щедро подплътени с истерични китарни рифове, човешки стонове и дори ръмжащ лъв, а вокалните фрази са безпощадни и кратки като къртечен откос. Иначе казано, Джей ти прибира надуваемата си бонбонена дъга от Can't Stop The Feeling и от анимационен герой в "Тролчетата" се превръща в пълнокръвен поп джедай, който не се страхува да показва всичките си лица – на грижовен баща, раздърпан скейтър от Мемфис, хулиган с точен мерник, изискан Дон Жуан с кецове и шоумен с харизма за милиони.

Man of the Woods ще стане пазарен факт на 2 февруари и ще бъде наличен у нас в денят на световната си премиера, но до тогава Джъстин ще представи още три видеоклипа, всеки в отделна стилистика, цветна среда и с различни режисьори.

Какво знаем до момента

Man Of The Woods се очертава като най-амбициозния проект в дискографията на Тимбърлейк до момента. От тийзъра прозират кънтри моменти и чист рокендрол, както и танцувални химни с абонамент за милиарди като приход. Криейтив ядрото на екипа включва обичайните заподозрени от обкръжението на звездата като вездесъщия Тимбаленд и Даня. В изповедта на Джей Ти за израстването му от Мемфис до върховете на шоубизнеса се включват и The Neptunes в лицето на големия Фарел Уилямс и Чад Хюго. Фарел, естествено, е задавал хитов курс за доста от парчетата на Джъстин през годините, но като дуо това е първата им колаборация от дебютния Justified (2002) насам. Албумът ще включва 16 парчета, две от които са фичъринг. Дуетните партньори на Тимбърлейк първоначално бяха загатнати в Туитър само с инициалите им, но малко по-късно стана ясно, че това са Алиша Кийс и Крис Стейпълтън. Слуховете за дискретна кънтри инвазия в диска се подсилват и от визията на обложката, която показва Джей Ти в режим „хванал гората“, а дрес кодът му прелива от спортно елегантния черен костюм към карираната риза и джинсите на редови работяга.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !