Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тарантино събира три големи звезди в новия си филм

отпечатай новината

16.01.2018 14:31 | Видян 1731 пъти

Тарантино събира три големи звезди в новия си филм

Както вече бе официално обявено, Леонардо Ди Каприо ще се събере отново с Куентин Тарантино в дългоочаквания нов филм на култовия режисьор. Но той няма да е единствената звезда в него.

Тарантино споделя, че е готов да предложи роля и на Ал Пачино.

Историята във филма се развива през лятото на 1969 г. в Лос Анджелис и разказва за телевизионен актьор, който се е снимал в успешен сериал и се пробва да пробие в киното. Негов приятел, който е дубльор в екшън сцените му, се опитва да направи същото.

Междувременно ужасяващото убийство на бременната съпруга на Роман Полански – Шарън Тейт и четирима нейни приятели от Чарлс Менсън и група негови ревностни последователи, засенчва случилото се дотук.

Все още не е ясно каква ще е ролята на Пачино, но Марго Роби се очаква да играе Тейт, а към нея ще се присъедини и Том Круз. Нямаме търпение да видим как звездата от Кръстникът произнася някоя от култовите реплики на Тарантино, пише Cinefish.bg.

За Пачино подобна изява определено ще е опит да се измъкне от блатото на слабите роли през последните години. Но фактът, че през 2019 ще го видим във филми на Мартин Скорсезе и Куeнтин Тарантино, звучи повече от обещаващо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !