Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Марк Уолбърг дари $1,5 млн. за борбата срещу сексуален тормоз

отпечатай новината

15.01.2018 12:16 | Видян 1475 пъти

Марк Уолбърг дари $1,5 млн. за борбата срещу сексуален тормоз

Холивудската звезда Марк Уолбърг дари 1,5 милиона долара на фондацията Time's Up, основана от американски актриси в подкрепа на жертвите на сексуален тормоз.

„Подкрепям на 100% борбата с насилието и половата дискриминация в киноиндустрията“, категоричен е Уолбърг, който ще внесе парите от името на своята колежка Мишел Уилямс.

Причината – само преди дни колосалната разлика в хонорарите им за доснимането на „Всички пари на света“ на Ридли Скот предизвика скандал в средите.

До реализирането на допълнителни кадри се стигна, след като друга звезда от продукцията – Кевин Спейси, бе обвинен в сексуално посегателство, а сцените с него бяха премахнати от филма.

1,5 милиона долара е хонорарът, който Уолбърг е получил за подновената работа по „Всички пари на света“, пише монитор. За сравнение, Уилямс е получила едва около 1000 долара.

Агенцията, която представлява и двамата актьори - William Morris Endeavor Entertainment, също ще дари допълнителни $500 хиляди към фонда на Time's Up за юридическа помощ на жертвите на сексуален тормоз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !