Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Разкриха тайното любовно гнездо на Веско Маринов и любовницата му

отпечатай новината

12.01.2018 16:58 | Видян 3018 пъти

Разкриха тайното любовно гнездо на Веско Маринов и любовницата му

Веселин Маринов е взел тайна любовна квартира където да консумира на спокойствие връзката си с новата си жена Веселина Пеева

Тя се намира в столичния квартал Кръстова вада на ул. Слав Караславов №1. Теренът е на третия етаж и с гледка към Витоша. Кооперацията е нова. Съседи на двойката разкриха, че поне веднъж в седмицата Весо и Веска се мушкали в жилището и плътно пускали всичките щори.

Явно бившата сервитьорка от Добрич Пеева е решила, че ще бъде завинаги с певеца и ще живее там защото дори е направила по криминален начин опит да смени адреса на децата си.

Както HotArena пръв разкри в края на ноември миналата година тя тайно и против всякакви законови нормативи е сменила адреса им. От Варна където те живеят с баща си, провинциалната като мислене и поведение блондинка ги е записала на софийски адрес в кв. Кръстова вада. Това е станало по абсолютно незаконен начин.

Особено недоумение буди и факта, че на същия адрес тя няма никаква собственост, показа наша проверка в Агенцията по вписванията. На посочената улица и номер има обаче регистрирани фирми, които се занимават с източване на ДДС.

Всичко това се случва след като таткото на децата спечели по категоричен начин родителските права върху малчуганите. Съдът отсече, че държанката на Веско Маринов не е в състояние да полага ежедневни майчински грижи над наследниците й, нито да им осигури възпитание и обучение. Под внимание беше взет и факта, че преди две години тя заряза децата си защото се гаджоса с известния певец.

След като Веселина Пеева се е пренесла в новата столична любовна квартира на Веско Маринов тя тотално загубила всякакъв интерес към наследниците й. Не само не ги виждала, а дори не им честитила по телефона Коледа и Нова година.

Според източници на HotArena от Пайнер, трубадура е взел апартамента в Кръстова вада по полукриминална схема чрез негови авери занимаващи се с ДДС афери. Миналата година Маринов се забърка и в друг случай на фирма с ДДС измами заедно с любовницата си от Добрич.

Пеева се водеше на работа в дружеството „Българско земеделско производство“ ЕООД, което е свързано със скандалния варненски бизнесмен Ангел Бончев. През 2012 г. проверка на НАП във Варна разкрива, че търговец на зърно опитал да укрие 2,4 милиона лева ДДС. Към днешна дата се говори, че той е във фалит. А Веселина Пеева е изгонена от фирмата му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !