Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Хю Грант ще става баща за пети път

отпечатай новината

10.01.2018 16:59 | Видян 1984 пъти

Хю Грант ще става баща за пети път

Актьорът Хю Грант е в очакване на петото си дете.

39-годишната му половинка Ана Еберщайн е бременна с третото им дете. “Много се радвам, че ще имам трети внук”, каза майката на шведската продуцентка.

Това ще бъде третото дете на двойката. Двамата вече имат 5-годишен син и 2-годишна дъщеря. Отделно актьорът има още две деца от предишната си връзка с Тинглан Хонг, с която никога не са живели на семейни начала.

Интересен факт е, че Грант започва паралелна връзка с Ана, докато все още има отношения с майката на първите си две деца. Двете жени дори забременяват почти по едно и също време и разликата между бебетата им е едва три месеца.

След като се ражда първото дете на Хю от Еберщайн, то остава в тайна. За детето става ясно едва година след неговата поява на бял свят, когато най-сетне в свидетелството за раждане е записано името на Грант. В този момент британският актьор полага всички грижи за двете жени и децата си и дори им купува луксозни къщи в Лондон.

През 2014 година, актьорът все още твърди, че е необвързан и живее сам. Той обаче признава, че бащинството го е променило. “Откакто станах баща животът ми се промени. Препоръчвам ви го. Направете си няколко”, категоричен е Грант.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !