Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Павлово на бунт срещу Глория

отпечатай новината

05.01.2018 12:06 | Видян 2334 пъти

Павлово на бунт срещу Глория

Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория.

Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. „Бъкстон”, негодуват срещу гъстия дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, писа „Уикенд“.

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. „От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата.

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й. Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата. „Ако трябва, ще я призовем на дебат в „Съдебен спор” цяла България да я види колко струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !