Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Камерън Диас отчаяно опитва за бебе

отпечатай новината

04.01.2018 15:21 | Видян 2093 пъти

Камерън Диас отчаяно опитва за бебе

Камерън Диас е семейна жена от 3 години и сега най-голямата ѝ мечта е да стане майка. 45-годишната актриса и 38-годишният й съпруг – певецът Бенджи Мадън от групата Good Charlotte, отчаяно искали да станат родители и опитвали какво ли не. От инвитро до инжекции и медикаменти за стимулиране на фертилността... нищо не било чуждо на двойката, пише сп. Us Weekly.

„Борбата за забременяване е тежка. Камерън е готова на всичко, за да стане майка“, сподели източник пред медията. Добрата новина е, че съпрузите се борят заедно и проблемът им само ги сближава повече.

„Бенджи не е минал физически през нещата, с които се сблъсква Камерън, но той не спира да ѝ показва, че те са в това заедно. Той би направил всичко за нея. Засега двамата са отворени за различни опции като сурогатна майка или дори осиновяване“, добави информаторът.

Въпреки че все още не е заченала, Диас се вдъхновявала от успешните истории на свои познати и била позитивна по темата.

„Двамата минаха през доста емоции, но вярват, че всичко ще приключи с щастлив край“, коментира източникът.

Камерън и Бенджи се ожениха на изненадваща церемония пред 100 приятели в дома си в Бевърли Хилс на 5 януари 2015. Двамата бяха гаджета едва 8 месеца като се запознаха благодарение на Никол Ричи, която е омъжена за близнака на певеца – Джоел Мадън.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !