Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Николета се разходи до Кипър за ЧНГ

отпечатай новината

02.01.2018 10:19 | Видян 3180 пъти

Николета се разходи до Кипър за ЧНГ

Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата на Валери Божинов бе придружена от дъщеричката си Никол и според клюките от футболиста Ники Михайлов.

5-годишната Никол честити новата 2018 година на последователите на Лозанова в Инстаграм чрез умилително клипче. В компанията на дъщеря си и близките си прекара празника и певицата Мария.

Миньончето на поп фолка сподели няколко кадъра в Инстаграм на празнично облечената си дъщеря и малката си племенница, пише novini.bg. В очакване на дете е и певицата Преслава, поне според последните новини, а тя самата не разкри в новогодишната нощ тази новина.

За сметка на това Преси поздрави феновете си за успешната ѝ година и им благодари: „Честита Нова година! Благодаря за прекрасните подаръци и за цялата любов, която ми давате вече толкова години! Обичам ви!“, написа поп фолк певицата в Инстаграм.

Колежката на Преслава Галена също поздрави феновете си, като написа в социалните мрежи: „Весело посрещане на 2018 г.“. Постът бе придружен от горещ кадър с изрязана рокля. Хитовата изпълнителка също не се раздели от семейството си на празника, като имаше участие в заведението на съпруга си Галин Анастасов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !