Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аватари превземат София

отпечатай новината

21.12.2017 09:20 | Видян 1006 пъти

Аватари превземат София

Най-касовият филм в историята на киното ще оживее в центъра на София, а десетки родни звезди ще се пренесат в бъдещето. Сюжетът на култовия филм “Аватар” ще бъде само част от поредицата изненади,с които ще отбележат 12-тия рожден ден на “Бедрум Премиум клуб”.

Звездна нощ - нощ, достойна за Оскар! Над 10 метров черен килим ще посрещне гостите на екстравагантното партито. Над 20 танцьори от България и Румъния ще превземат сцената на клуба за един невиждан по размерите си пърформанс. Зад пулта застават DJ C-FUSION, DJ Gorro, DJ Stephan Gee и Vera Ruso MC. Нощта ще е запомняща се, изживяването ще е незабравимо, хората по-емоционални от всякога, а музиката както никога досега.

Сред популярни личности, които ще бъдат част от тази своеобразна премиера са хитови R&B изпълнителни, спортни легенди, фатални красавици и риалити звезди. До последно обаче техните имена ще останат загадка.

Кои родни випове ще се престрашат да загърбят суетата си и да се превърнат в истински аватари, ще стане ясно на 22 декември. Нощта ще бъде бляскава и еуфорична, а емоцията гарантирана.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !