Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Емануела: Нападат ме злобарки, аз съм добро момиче

отпечатай новината

06.02.2009 10:30 | Видян 15936 пъти | Гласували 2

Емануела е една от най-обсъжданите фолкаджийки в последно време. Колежките й често я обвиняват, че се е издигнала, лягайки си с различни мъже.

По този повод изпълнителката заяви пред СЛАВА: “Това са думи на певици, които нямат смелостта да преминат през целия процес, който те прави звезда. Не може от втория месец вече да изместиш установени имена. Думите им са злобни нападки и обиди срещу добри момичета”, категорична е скандалната араджийка. Според нея връзките между певци и продуценти са нещо нормално и това било доказано от световен мащаб.

Емануела е доволна от участието си в сериала на Слави Трифонов “Къде е батко?”. “Изобщо не ми беше трудно. Ако можеш да се снимаш в клипове и да излизаш по концерти, трябва да умееш да играеш роли. В почти всяко мое видео аз съм и актриса”. Чаровната брюнетка коментира и слуховете за връзка с Дългия, които плъзнаха, след като стана ясно, че тя е част от проекта на Седем/осми. “Пълни глупости. Аз винаги съм се държала отпуснато с хората, но между мен и Слави няма нищо. Ако ще се говори как спя с него, за да играя в сериала му, ще кажа само, че в България нещата могат да стават и по правилния начин”, завършва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !