Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Динко избухна: Финалът на Биг Брадър е нагласен

отпечатай новината

14.12.2017 11:27 | Видян 2356 пъти

 Динко избухна: Финалът на Биг Брадър е нагласен

„За мен финалът на „ВИП брадър“ е нагласен! Не може да има повече гласове от Константин, който за мен е победителят. Аз дойдох отникъде и станах трети, но пак не мога да повярвам, че Джино е събрал повече гласове от мен“, това коментира веднага след излизането си от къщата Динко Вълев.

Динко и Джино влязоха в остър спор, който се заканиха да решат в съда. Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино завлякъл бившата си жена Дейна с хиляди долари, дори й посягал докато били заедно. Наложи се да се пусне видеовръзка с американката с италиански произход, която защити бившия си съпруг.

„Дейна си извъртя гъза. Но аз стоя зад всяка моя дума и казвам истината“, каза Динко. Той се запознал Дена миналото лято, когато му била за кратко на гости. По това време тя сама се оплаквала от поведението на бившия си мъж, но после се отрече от думите си в ефир.

В шоуто съквартирантите имаха възможност да проведат телефонни разговори с хора от външния свят. Обадиха се хора, които потърсиха парите си от Джино, като твърдяха, че са от Чикаго и няколко пъти са били завличани от Бианлакана.

За Динко най-обидни били опитите на Брадъра да го злепостави пред аудиторията. „Не очаквах Биг Брадър да се опитва да ме нарани по всякакъв начин. Или, че съм простак, или, че съм неграмотен... но както и да е, ще го преживея“, коментира Динко.
„Усетих подкрепата на хората. Третото място за мен си е успех. Навсякъде ме дърпат и викат, че е трябвало да спечеля аз. Така че не съжалявам за нищо, което съм направил и казал“, казва Динко, цитиран от „България днес“.

В същото време Кичка Бодурова нападна Джино, разкривайки, че има две ЕГН-та. Заради проблеми с полицията си е сменил и името. „Какъв е този ВИП, който е известен само с тов, че е спал с фолкпевицата Джена“, възмущава се естрадната легенда.

Изтиочник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !