Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Рики на 45

отпечатай новината

11.12.2017 11:01 | Видян 1982 пъти

Рики на 45

Рики Мартин е категоричен привърженик на жаждата за капан. Не отнема много време преди да стигнете до снимка или видео, на които Рики е свалил ризата си наполовина или бельото до глезените си.

Той също е зает, независимо дали това се дължи на факта, че по време на Арт Базел помага на жертвите на урагана в Пуерто Рико. Той винаги намира време за Инстаграм, показвайки татуировките на гърдите си или уикенд с нежно разрошена коса.

С предстоящата си роля в Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история на Райън Мърфи, Мартин играе Антонио Д'Амико, италиански модел и дизайнер, известен като партньор на Джани Версаче.

Убийството на Версаче през 1997 г. от Андрю Кънанан ще бъде фокусна точка на сериала, като Пенелопе Круз ще бъде Донатела Версаче, сестрата на Джани.

Напоследък в Инстаграм Рики Мартин обича да публикува доказателства, че се сближава с колегите си от Американска криминална история.

Миналата седмица Рики пусна снимка с Рита Ора и модела Адриана Лима. Беше горещо или поне достатъчно топло, за да носи разкопчана риза, която разкриваше блестящите гърди на Мартин.

Източник: Wmagazine

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !