Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луна била любовница на Любо Ганев

отпечатай новината

07.12.2017 16:02 | Видян 2977 пъти

Луна била любовница на Любо Ганев

През 2000 г., когато е на върха на славата си с хитовете Бягайте крачета и Тук-там, певицата се впуснала в гореща авантюра с волейболиста, който по същото време е сред най-изявените ни спортисти. Чалга звездата го забърсала по време на свое участие, а отношенията им се развили буквално за часове.

„Още същата вечер спах с нея. Това ми се стори невероятно, защото в онези години жените не бяха толкова отворени и се минаваше поне месец, преди да те дарят с целувка, камо ли с нещо повече. А аз само 2 часа след запознанството си с нея, вече бях в кревата ѝ. Тогава тя изглеждаше много добре, а и беше млада, секси жена”, разказва пред приятели Любо Ганев.

Волейболният ас признава, че певицата го смаяла със сексуалната си разкрепостеност. Той бил толкова впечатлен, че изпълнителката станала негова официална любовница, пише Уикенд. Двамата били гаджета около 3-4 месеца, като се срещали единствено за секс.

Любо бил редовен гост в мезонета ѝ в квартал Хладилника, който за времето си бил един от най-луксозните в София. Луна го повличала към спалнята си още щом прекрачвал прага на дома ѝ. Имало случаи, в които дори го правели на плочките в антрето.

В един момент певицата започнала да се държи истерично и настояла едва ли не двамата да станат официални съпрузи – нещо, което Ганев категорично отхвърлил. Освен това за отношенията им се разчуло, а в шоуто си Слави Трифонов разказал виц, че прякора на Любо Ганев е Луноход.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !