Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Шарл Азнавур иска среща с Лили

отпечатай новината

23.11.2017 14:37 | Видян 1864 пъти

Шарл Азнавур иска среща с Лили

Легендата води семейството си на разходка из античния комплекс Сердика

На среща с Лили Иванова преди концерта си в Арена Армеец се надява легендата на френския шансон Шарл Азнавур. 93-годишният певец адмирира творчеството на естрадната ни прима и на големия Емил Димитров.

За да размени усмивка и професионални съвети с изпълнителката на Дантелената примка на нощта, Азнавур би пропуснал една от вече уговоринте обиколки на културните и археологическите забележителности в столицата.

Най-голям интерес първият французин отличен със звезда на Холивудската алея на славата има към древното селище Сердика, което ще посети със семейството си. Те ще кацнат на 28 ноември за четиридневна визита в България.

Откритието на Едит Пиаф ще се подкрепи с обилно количество кисело мляко по време на престоя си у нас. Освен семейство на Азнавур, в София ще пристигне и личният му готвач.

В списъка с изисквания на мегазвездата влиза четиристепенно меню за безсмъртие, което включва био плодове и зеленчуци, различни видове риба и морски деликатеси, модерните чия и киноа, както и екзотични ядки, пише монитор. Преди да отправи музикален поздрав към българските фенове, той ще погали небцето си и с цели 12 вида вина от специална селекция.

Шарл Азнавур ще застане под светлината на прожекторите в най-голямата зала у нас на 30 ноември. Той подготвя за българската публика двучасово шоу с незабравими хитове като She, La Boheme и Paris Au Mois D`aout.

С червен килим ще посрещнем певеца, а по негово желание, атмосферата ще напомня за френски театрален салон с драматичен декор.

Местата в залата ще са лимитирани до 5500, като само 500 от тях ще са непосредствено пред сцената.Желаещите да се насладят на частица от репертоара, събиран повече от 70 години, могат да си закупят билет на цена между 60 и 150 лв, а ВИП местата са достъпни срещу 200 лв.

София е една от спирките от прощалното турне на големия талант, спечелил си прозвището френският Франк Синатара. Световната обиколка ще премине още през Синдни, Париж, Виена, Лондон и Москва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !