Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...
Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...
Учудена съм от начина, по който може Асен Василев да...
Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...
"Първото за годината Пълнолуние с Лунно затъмнение и е...
Най-популярната кикбоксова организация в света GLОRY...
ДА! Manzo или най-накрая добро телешко в България / Клубове
13.02.2019
Табелата за гарантирано италианско качество е детайл, който не всеки забелязва на влизане в един от най-модните ресторанти на София. Manzo е първото място, за което може да се гарантира, че няма да се изложат с телешкото.
Месо, което невинаги се получава добре дори в нашите заведения с претенции. Италианските готвачи са допълнителна гаранция. Ресторантът разчита на класиката в жанра – световноизвестната Фиорентина. Ала теглото от 1,3 кг трудно се изяжда дори от двама.
300 г рибай или стриплойн от любимото ни уругвайско Ангъс телешко, което е по-добро даже от аржентинското, както сме пробвали на място в квартала на богатите Караско с неговия безкраен плаж и резиденциите като от филм в Монтевидео е напълно достатъчен.
Интериорът е какъвто трябва да бъде – едновременно съвременен и уютен, като в любимия ни ресторант за телешко – остерия във Флоренция, който вече сме ви представяли в нашата рубрика. Също както там, и в Manzo има dry ager-и, за да бъде постигнат модният ефект на „отлежаване” на месото.
автор: СЛАВА